Bel ons voor hulp of onderdelen:
0318-481472

Reparatie en onderhoud

Door ons te richten op twee merken, Saab en Volvo, krijgen we veel ervaring hierin. Door deze ervaring kunnen gerichter onderhoud doen. En kunnen we ook onze gereedschappen en magazijn hierop inrichten. Ook voor het stellen van een diagnose bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze ervaring en de merk specifieke apparatuur voor het uitlezen van uw auto willen we u praktijk gericht van dienst zijn.

 

Kleine / grote beurt

Eén van de belangrijkste eisen aan een auto is betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid. Niets is zo vervelend als een auto die je in de steek laat. Want dat gebeurt altijd op het verkeerde moment. Om dit te voorkomen is preventief onderhoud heel belangrijk.

Om betrouwbaar en bedrijfszeker te blijven heeft elke auto regelmatig onderhoud nodig. Wat er precies moet gebeuren en hoe vaak, dat is door de fabrikant vastgelegd in onderhoudsvoorschriften en -intervallen. Wij weten precies welk onderhoud nodig is.

Reparaties

Op het gebied van reparatie hebben wij specialistische kennis in huis waarmee we u met de reparatie kunnen helpen. Of het nu gaat om een reparatie van uw distributieriem, remblokken, accu’s, schokdempers noem het maar op; wij verstaan ons hun vak!

Mochten wij onverhoopt een onderdeel moeten vervangen, dan zullen wij u hier eerst van op de hoogte stellen.

Diagnose stellen

Uw auto heeft opkomende waarschuwingslampjes!?

De fout melding wordt opgeslagen in het geheugen in het voertuig management systeem zodat deze later uitgelezen kan worden. Wij zijn gespecialiseerd in het stellen van een diagnose maar ook in de reparatie van uw auto.

Door onze ervaring en de aanwezige diagnose apparatuur kunnen wij u van dienst zijn.

Aircoservice

Wij zijn een Stek-erkend service station voor onderhoud en reparatie van uw airconditioning. We gebruiken moderne, geavanceerde apparatuur voor controle van alle aircosystemen.

Het is belangrijk om de airco-installatie van uw auto tenminste 1x per 2 jaar te laten controleren. Bij een airco-check wordt het systeem op lekkage en koelcapaciteit gecontroleerd. Bovendien wordt indien nodig de aanwezige hoeveelheid koudemiddel gemeten.

Reparatie en onderhoud
  • Kleine / grote beurt
  • Reparaties
  • Diagnose stellen
  • Aircoservice
Persoonlijk advies? Bel mij op 06-22911171
Maak direct een afspraak
Saab specialist
Saab en Volvo specialist
Veel ervaring met reparatie en onderhoud van Saab's. Met aanbod van onderdelen en af en toe een beperkt aanbod mooie Saab occassions. Meer informatie
“Ik heb Arjo leren kennen als een absolute specialist op het gebied van Saab. En daar houd het niet op!”
Jeroen Wats - CEO / owner at G-Force Yachts